Παρέμβαση του Block It στο συνέδριο της κυβέρνησης «Συμμαχία ενάντια στη λιτότητα, για τη δημοκρατία στην Ευρώπη» σήμερα το πρωί Κυριακή 20/3 στο ξενοδοχείο President.

Η προκλητική φιέστα της κυβέρνησης με συνέδρια «ενάντια στη λιτότητα» δεν πείθει κανέναν και κάθε φορά θα μας βρίσκουν απέναντι τους.

Μπλοκάρουμε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο με όλες μας τις δυνάμεις! Θα τους ανατρέψουμε!

Στην σημερινή παρέμβαση του Block it! στο Συνέδριο της κυβέρνησης «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα, για τη δημοκρατία στην Ευρώπη» αναρτήθηκε πανό κατά την διάρκεια της συζήτησης και μέσα στην αίθουσα όπου κανονικά θα έπρεπε να βρίσκεται ο κ. Κατρούγκαλος, αν εκείνη την ώρα δεν διαπραγματευόταν τις τύχες μας με τους «θεσμούς» (ΕΕ και ΔΝΤ).

Την ίδια στιγμή αγωνιστές της πρωτοβουλίας που βρίσκονταν έξω από το κτήριο αντιμετώπισαν την αντίδραση της αστυνομίας η οποία αρχικώς προσπάθησε να εμποδίσει το άνοιγμα του πανό στον χώρο έξω από το President.

ΥΓ: Η «Δημοκρατία στην Ευρώπη» όπως την εννοεί ο ΣΥΡΙΖΑ, πάει χέρι χέρι με πρακτικές όπως το κόψιμο του ήχου από την βιντεοσκόπηση της σημερινής συζήτησης για όσο διάστημα διήρκησε η παρέμβασή μας. Αυτήν την δημοκρατία να την χαίρονται!

 

blockit-20-3-2

blockit-20-3-1

blockit-synediromesa

blockit-synedrio