Τη Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο HILTON, Κυβέρνηση και δανειστές θα διαπραγματεύονται τη νέα λεηλασία των εισοδημάτων του λαού και της νεολαίας μας.

Η διαπραγμάτευση που ξεκινάει η Κυβέρνηση με τους υπάλληλους του κουαρτέτου των δανειστών, προβλέπει τον νέο σφαγιασμό συντάξεων, λαϊκών εισοδημάτων,  την εμβάθυνση της γενικευμένης επισφάλειας στους χώρους εργασίας.

Το ξενοδοχείο Hilton είναι το μέρος που η κυβέρνηση και οι δανειστές θα επικυρώσουν το μέγεθος της σφαγής της κοινωνικής ασφάλισης, την ολοκληρωτική διάλυση των εργασιακών, τη νέα φοροεπιδρομή με το φοροληστρικό νομοσχέδιο παρέα βεβαίως με τα έκτακτα μέτρα ύψους 5,4 δις που ανακοίνωσε πρόσφατα ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Έχουμε δει επανειλημμένα τι σημαίνει “διαπραγμάτευση” για την κυβέρνηση. Σημαίνει την αγνόησή της δύναμης των αιτημάτων του συνόλου των κλάδων, του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας που βγήκαν μπροστά με διεκδικήσεις το προηγούμενο διάστημα και η αποκλειστική και μόνο συζήτηση με τους “θεσμούς”.

Εμείς οι νέοι και νέες αυτής της χώρας, που βιώνουμε την πραγματικότητα των ατομικών συμβάσεων εργασίας, τις ελαστικές μορφές απασχόλησης, των “πρακτικών” τύπου voucher, την συνεχή απειλή της απόλυσης και την παρατεταμένη ανεργία, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε όλο και περισσότερους/ες συνομηλίκους/ες μας να φεύγουν στο εξωτερικό, δεν μπορούμε να μείνουμε παρατηρητές/τριες σε κανενός είδους διαπραγμάτευση προετοιμασίας ενός νέου πακέτου μέτρων.

Δε διαπραγματευόμαστε για ελαφρύνσεις στη βάση του απαράδεκτου “νέου ασφαλιστικού” που απεργάζονται Κυβέρνηση και δανειστές, αλλά παλεύουμε για την απόσυρσή του!

Δε αποδεχόμαστε μισθούς/συντάξεις πείνας !

Δεν περιμένουμε καμία “τελική πρόταση” της κυβέρνησης, αλλά βγαίνουμε στο προσκήνιο με τους δικούς μας όρους για πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για να σταματήσουμε τώρα το καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα που επικρατεί στη χώρα μας.

Καλούμε τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση συνδικάτων – συλλογικοτήτων στο HILTON, σήμερα Δευτέρα 4/4/2016, στις 5 μ.μ.

 Ως πρωτοβουλία νέων Block it! θα βρισκόμαστε εκεί δίνοντας δυναμικά το παρόν, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους και νέους που αγωνίζονται για την ζωή τους απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης και των δανειστών.

 Δεν θα γίνουμε η γενιά χωρίς ασφάλιση!

 Ακυρώνουμε τις πολιτικές λιτότητας Κυβέρνησης και Ε.Ε!

 Θα τους μπλοκάρουμε!