23 Μαρτίου 2016

Δελτίο Τύπου για την παρέμβαση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στου Ζωγράφου στις 23/3

Δεν μας τρομοκρατούν ούτε μας φοβίζουν οι παραπάνω κινήσεις της κυβέρνησης και του επιτελείου της. Ίσα ίσα δείχνουν ότι αυτοί είναι οι πραγματικά φοβισμένοι. Φοβούνται την αγανάκτηση των νέων ανθρώπων, την δίψα τους για αξιοπρεπή ζωή και απέναντι σε αυτήν θωρακίζονται.

Περισσότερα

21 Μαρτίου 2016

Δελτίο Τύπου από την κινητοποίηση στο President στις 20/3

Την Κυριακή 20/3 ήταν η τρίτη μέρα του Συνεδρίου που διοργάνωνε ο ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Συμμαχία ενάντια στην λιτότητα για την δημοκρατία στην Ευρώπη». Στην συζήτηση επρόκειτο να εμφανιστεί και να συμμετάσχει ο κ. Κατρούγκαλος, βασικός εισηγητής ενός ασφαλιστικού νομοσχεδίου που θυμίζει πολλά από λιτότητα και πολύ λίγα από δημοκρατία.

Περισσότερα

8 Μαρτίου 2016

Να μπλοκάρουμε με όλες μας τις δυνάμεις το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό!

Τους τελευταίους 2 μήνες προωθείται άλλο ένα πακέτο μέτρων στο πλαίσιο του τελευταίου μνημονίου (μέχρι το επόμενο φυσικά): το “νέο ασφαλιστικό”. Με μία σειρά μαζικών κινητοποιήσεων εργαζόμενοι/ες, αυτοαπασχολούμενες/οι και αγρότες έρχονται αντιμέτωποι με ό,τι η κυβέρνηση ονομάζει “προστασία των οικονομικά αδύναμων” και “εγγύηση των συντάξεων”.

Περισσότερα

8 Μαρτίου 2016

Kάλεσμα για τη συγκρότηση πρωτοβουλίας νέων ενάντια στο νέο ασφαλιστικό

Στο πλαίσιο αυτό, απευθύνουμε κάλεσμα στο σύνολο των μαχόμενων, αγωνιστικών συλλογικοτήτων, ανένταχτων αγωνιστών, μαθητών, φοιτητών, νέων εργαζομένων και ανέργων, σε ανοιχτή συνέλευση για να δώσουμε από κοινού τη μάχη απέναντι στο νέο ασφαλιστικό. Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Συγκροτούμε Πρωτοβουλία Νέων ενάντια στο νέο Ασφαλιστικό!

Περισσότερα