4 Μαΐου 2016

Σάββατο 7/5, 14:00, Μικροφωνική παρέμβαση του Block it! στο Μοναστηράκι

Το Σάββατο 7/5 στις 12:00 μικροφωνική παρέμβαση του Block it! στην Πλατεία Μοναστηράκι.

Περισσότερα

10 Απριλίου 2016

Ανοιχτό Κάλεσμα για την διεξαγωγή κινητοποίησης ενάντια στο νέο ασφαλιστικό

Προτείνουμε τη διεξαγωγή μαζικής απογευματινής πορείας ενάντια στο “νέο ασφαλιστικό” την Τετάρτη 13/04 στο Υπουργείο Εργασίας στις 18.00 και αντίστοιχες κινητοποιήσεις στις υπόλοιπες πόλεις εκείνη ή επόμενες ημέρες.

Περισσότερα

4 Απριλίου 2016

Κάλεσμα του Block it! για συμμετοχή στην διαμαρτυρία στο Χίλτον

Δεν περιμένουμε καμία “τελική πρόταση” της κυβέρνησης, αλλά βγαίνουμε στο προσκήνιο με τους δικούς μας όρους για πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για να σταματήσουμε τώρα το καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα που επικρατεί στη χώρα μας. Καλούμε τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν στη συγκέντρωση συνδικάτων – συλλογικοτήτων στο HILTON, σήμερα Δευτέρα 4/4/2016, στις 5 μ.μ.

Περισσότερα

25 Μαρτίου 2016

Παρέμβαση του Block it στην παρέλαση στο Γαλάτσι στις 25/3

Παρέμβαση έγινε σήμερα το πρωί από την πρωτοβουλία Block it! | νέοι/ες ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο στην Παρέλαση στο Γαλάτσι.

Περισσότερα

23 Μαρτίου 2016

Δελτίο Τύπου για την παρέμβαση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στου Ζωγράφου στις 23/3

Δεν μας τρομοκρατούν ούτε μας φοβίζουν οι παραπάνω κινήσεις της κυβέρνησης και του επιτελείου της. Ίσα ίσα δείχνουν ότι αυτοί είναι οι πραγματικά φοβισμένοι. Φοβούνται την αγανάκτηση των νέων ανθρώπων, την δίψα τους για αξιοπρεπή ζωή και απέναντι σε αυτήν θωρακίζονται.

Περισσότερα

20 Μαρτίου 2016

Παρέμβαση του Block It στο κυβερνητικό συνέδριο 20/3

Παρέμβαση του Block It στο συνέδριο της κυβέρνησης «Συμμαχία ενάντια στη λιτότητα, για τη δημοκρατία στην Ευρώπη» σήμερα το πρωί Κυριακή 20/3 στο ξενοδοχείο President.

Περισσότερα